Učitavanje sajta

Vijesti

Priboj: Omladina SDA Sandžaka u Priboju sve masovnija

Priboj: Omladina SDA Sandžaka u Priboju sve masovnija

Generalni sekretar AM SDA Sandžaka Amir Hasurdžić, tokom vikenda održao je sastanak sa Predsjednicom Almom Slatinom i Izvršnim odborom Asocijacije mladih SDA Priboja.

Sastanak je održan u novim prostorijama ogranka u Starom Priboju. Hasurdžić je dao punu podršku novoizabranoj predsjednici Almi Slatini u aktivnostima i upoznao se sa planiranim aktivnostima.

Na sastanku je ukazano da je izuzetno interesovanje Pribojske omladine za pristupanje SDA Sandžaka, te ulozi koju SDA Sandžaka ima u riješavanju problema mladih u Priboju.

„Izuzetno sam zadovoljan radom i organizacijom Asocijacije mladih SDA Sandžaka u Priboju. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama, kao najjača omladinska organizacija u Sandžaku pokušati da mladim ljudima vratimo, u ovoj izuzetno nerazvijenoj Opštini, nadu u bolju budućnost.“ -  zaključio je Hasurdžić.

Asocijacija mladih SDA Sandžaka u Priboju ima veoma aktivno rukovodstvo i članstvo, koje je u poslednjih godinu dana aktivno učestvovalo u kreiranju društveno-političkih zbivanja u ovoj sandžačkoj opštini.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP