https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Baćićanin primio predstavnike Ambasade Belgije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Baćićanin primio predstavnike Ambasade Belgije

Baćićanin primio predstavnike Ambasade Belgije

Baćićanin primio predstavnike Ambasade Belgije

U prostorijama Centrale Stranke demokratske akcije Sanžaka danas je upriličen sastanak sa vojnim atašeom pri Ambasadi Belgije u Beogradu g-dinom Jean-Marrie Ferberom. G-din Ferber je razgovarao sa generalnim sekretarom Stranke Fuadom Baćićaninom , a ključne teme razgovora bile su trenutni položaj Bošnjaka u Srbiji i funkcionisanje lokalnih vlasti u Sandžaku. 

Tokom razgovora sa predstavnicima Ambasade Belgije, Baćićanin je istakao da je položaj Bošnjaka u Srbiji i dalje težak i da se mnoga pitanja koja se tiču Bošnjaka nisu uopšte počela rešavati. 

Kroz razgovor sa rukovodstvom Stranke, g-din Jean-Marrie Ferber se interesovao o načinu rada i funkcionisanja lokalnih vlasti u Sandžaku, dajući akcenat na funkcionisanje lokalne vlasti u Novom Pazaru. 

“Upoznali smo g-dina Ferbera da je stanje u gradu veoma teško, da radnici u većini javnih preduzeća i ustanova nisu primili plate već 6 meseci, da im se ne uplaćuju doprinosi a da vlast ovakvim radom Grad dovodi do sve težeg stanja “ - zaključio je Baćićanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37